dilluns, 2 de setembre del 2019

Preparatius!!!!

Hola a tothom!!!

Ja tornem a estar aquí, estrenem nou blog de viatge!!! i amb moltíssimes ganes i il·lusió d'explicar-vos les nostres aventures i desventures!!! hem de dir que aquest any tenim una gran novetat, i és que un dels 3 frikis dels 3frikisajordaniaiegipte és diferent al de 3frikisajapo, 3frikisaindonesia i 3frikisaperu: aquest any el Jordi no podia venir amb nosaltres, cosa que ens va fer moltíssima peneta... han estat tres viatges fantàstics junts i segur que l'any vinent n'hi haurà un altre!! però sí que està present en aquest blog, ja que torna a ser el seu creador i dissenyador (milers de gràcies!!!). Aquest any ens acompanya l'Albert, que se'ns va apuntar a última hora en un "arrebato" de "vinga, em vinc amb vosaltres!!!" i nosaltres ben contents de que ho decidís!!!!! segur que serà un viatge amb moltes anècdotes, riures, bons moments i bons records!!! seguríssim!!!

Aquest any volíem un destí una mica més proper perquè només podíem viatjar un màxim de dues setmanes. Feia temps que em rondava pel cap viatjar a Egipte, però sempre em tirava enrere una mica pel tema de la seguretat... buscant molta info aquest any he trobat que desde fa uns 3 anys hi ha hagut un repunt molt gran de turisme al país i certament, he trobat molts blogs de gent que hi ha anat en aquests últims 2 anys i que deien que els hi ha semblat un país molt i molt segur. Així que... li vaig proposar al Pablo i em va dir que sí desseguida, tot i que ell ja hi havia estat!!! i si una cosa tenia clara era que si anava a Egipte volia que aprofitéssim per anar a Jordania (un dels meus somnis de sempre ha estat anar a Petra, allà on Indiana Jones anava a buscar el Sant Grial!) així que... aquest era l'any pel fer el doblet!!! Egipte i Jordània!!!

Mirant vols vam veure que havíem de viatjar primer a Jordània i després a Egipte, ens sortia definitivament més barat. Vam decidir que a Jordània volíem llogar un cotxe per fer-la de nord a sud i a Egipte volíem fer un parell de dies al Caire amb un guia local i després el creuer pel Nil. Un cop decidit això van ser dies i dies de pensar rutes, quadrar avions, mirar trens, llogar cotxes, contactar amb hotels, parlar amb molta gent, etc. Però és que jo sempre dic que un viatge comença amb els preparatius i no a l'agafar l'avió. Em sembla super interessant començar a empapar-te de la cultura, dels llocs, de com és tot plegat... i començar a somiar amb el teu viatge.

He de dir que aquest any m'ha costat més del normal fer els preparatius, no sé dir ben bé per què... però després de molt d'esforç i molts dies llegint i planificant podíem dir que ja ho teníem tot tancat!!! ara sí que només quedava esperar que la data arribés!! quins nervissss!!!

Cap a Jordània i Egipte, que hi falta gent!!!

1 comentari:

  1. Aix... Llagrimeta... Jejejeje... Us seguiré pel bloc i és com si hagués vingut amb vosaltres!!! Un petonàs enorme als tres!!! Us ho passareu genial, segur!!

    ResponElimina