dilluns, 2 de setembre del 2019

Dia 1. Barcelona - Frankfurt - Amman

Molt bones a tots!!!!

Avui ha estat un dia en que podem explicar ben poqueta cosa, perquè bàsicament ens l'hem passat d'avió en avió. Durant el matí hem preparat les motxilles i hem fet varies coses d'últim moment. I quan faltaven tres horetes per a que sortís l'avió hem trucat un taxi per a que ens vingués a buscar a casa. A l'arribar a l'aeroport, i després de fer una bona cua (els alemanys sembla que viatgen molt!!) el noi de Lufthansa ens ha dit que el nostre avió sortia amb 45 minuts de retard.



La noticia del retard no ens ha importat gens ja que, per sort, l'escala que teníem a Frankfurt era de 3 hores, així que al final ens ha vingut bé i tot perquè hem pogut dinar més tranquil·lament a l'aeroport i l'escala a Alemania ha estat més curta. A l'hora que ens han dit ja estàvem a la porta d'embarcament i el vol ha anat molt bé!! el Pablo se l'ha passat pràcticament tot dormint! a l'arribar a Frankfurt hem hagut d'esperar una hora i mitja, que hem aprofitat per fer un cafè, i a l'hora que ens han dit ja estàvem a la cua de l'embarcament... Amman ens esperava!!


I després de 4 hores de vol hem arribat a Amman a les 2:30 de la matinada, hem anat a agafar el cotxe que havíem llogat i cap a l'hotelillo al costat de l'aeroport que havíem reservat per dormir unes 4 horetes... demà ens aixecarem cansadets, però volem veure moltes coses i segur que ens aixecarem amb moltes ganes (i segurament alguna cara de molta son per part del Pablo... jejeje). Hem de dir que l'hotel és una mica raro... ens ha costat trobar on era ja que només hi havia un cartell gran fora però el que hi havia semblava un bloc de vivendes... no tenia una porta clara de l'hotel... i un cop ho hem trobat hem de dir que el lloc era una mica extrany però els llits són molt còmodes! segur que ens quedem dormits en un moment!!

Bona nit i fins demà!!


2 comentaris:

  1. Eeeeehh!!! Que volem saber més!!! Volem històries!!! Volem fotos!!!! Árbitro, penalty, no?

    ResponElimina
  2. jajajaja, fet!!!! hem anat a tope els primers dies!!! però ja hem començat a pujar cosetes!

    ResponElimina