diumenge, 15 de setembre del 2019

Dia 11. El Cairo - Aswan

Hola a tothom!!!

Avui ha estat un dia de trasllat al nostre viatge però la veritat és que ha estat molt interessant! avui ens tocava el vol cap a Aswan per començar el creuer pel Nil! el dia ha començat d'hora, esmorzant al nostre hotel del Caire. Hem preguntat als de l'hotel pel preu d'un taxi a l'aeroport i ens han dit que ells ens podien trucar a un Uber, que segur que ens sortia més barato que un taxi. Així que a l'hora que els hi hem dit ja teníem un cotxe esperant-nos per anar cap a l'aeroport. Sembla que feia molt de temps que aquest noi no anava a l'aeroport perquè se'ns ha perdut una mica i hem trigat una mica més del que ens havien dit que es trigava a l'aeroport però igualment ens ha sortit més barato que un taxi, així que cap problema!

A les 11:30 sortia l'avió cap a Aswan i el vol ha durat una hora i mitja. L'aeroport d'Aswan és molt petit i només té una cinta de maletes així que allà estàvem tot l'avió esperant que ens sortissin. Estant allà he vist que un dels nois que esperava tenia el meu nom en un paper, era el representant de l'agència que havíem contractat per fer el creuer. Pel que es veu els deixen entrar fins dins de la zona de maletes per recollir-te. Varies de les persones que anàvem en l'avió anàvem al mateix vaixell així que hem esperat que tothom tingués les seves maletes per anar a la furgoneta que ens esperava. Hem de dir que el noi que venia amb el cartell no parlava gaire bé el castellà però la seva característica més important és que parlava suuuuper fluixet, pràcticament ni se'l sentia. Així que ens hem alegrat molt quan ens ha dit que el nostre guia durant els 4 dies del creuer ens estava esperant al vaixell per rebre'ns. En poc més de 10 minuts ja estàvem al vaixell, el MS River Anuket, la veritat és que per fora tenia molt bona pinta!



Al fer la reserva teníem com 3 opcions de vaixell: normal, luxe i super luxe. Nosaltres vam triar el de luxe, un ni pa' ti ni pa' mi, no volíem que fos cutre però tampoc calia mega luxe. I he de dir que ha estat un encert. Just quan entres tens la primera planta que és la recepció, a la planta de sota està el restaurant, la segona planta són habitacions i la zona de jocs, la tercera planta són més habitacions i un bar, i la planta de sobre ja és la coberta amb un altre bar, zona d'hamaques, piscina... tot té com un ambient antic però super bé, tot de fusta i amb sofàs super còmodes. Ens ha semblat a un Orient Express però en vaixell, així que ja ens veieu com nens investigant tots els racons!






A l'arribar ja ens estava esperant el Miró, el nostre guia durant els 4 dies, ens ha semblat una persona super simpàtica i que parla un castellà impecable! així que la primera impressió ha estat molt bona. Ens ha acompanyat al restaurant per dinar i allà ja hem començat a conèixer al grup amb el que compartiríem els 4 dies de creuer. Els primers que hem conegut han estat al Víctor i la Daniela, dos xilens super macos amb els que ens hem fet desseguida! els 5 volàvem al mateix avió des del Caire. Després de dinar hem anat a veure les habitacions i desseguida havíem d'anar al hall de l'entrada per fer un passeig en faluca, les barques típiques que naveguen el Nil sense motor, només a vela. A la faluca hem conegut el que seria tot el grup, en total som 11 persones: els dos nois xilens, tres dones argentines, un noi eslovac , un pare i fill xilens i nosaltres tres.





Després d'una mica més d'una hora en faluca ens han portat un altre cop al vaixell i allà hem pogut descansar una mica, anar a les tumbones (suuuper còmodes, crec que la cara de l'Albert ho diu tot!), hem ficat els peus a la piscina, hem descansat una mica més a les tumbones (el tute d'aquests dies ha estat molt i molt considerable), hem llegit, hem escrit pel blog (tot i que no tenim wifi, que surt massa cara al vaixell... però de moment escribim i quan poguem ja penjarem) i per últim hem anat a sopar.


Al sopar, el Miró ens ha explicat el planning per demà... demà toca Abu Simbel i sabíem que ens havíem de despertar d'hora... però imagineu-vos la nostra cara quan ens han dit que ens hem d'aixecar a les 2:00 de la matinada per anar-hi!!! ha estat un... com? què?? les 2:00? no s'ha equivocat d'hora??? però no, no s'havia equivocat... jejejeje. Així que toca anar a dormir d'hora... demà serà un dia emocionant (i amb son! jeje).

Bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada